Het begin van De-lo verkoop en verhuur B.V.

Waar staat De-lo voor? Vaak krijgen wij de vraag waar onze naam nou eingelijk vandaan komt. Om te beginnen zijn wij 1 Oktober 2020 tijdens de corona pandemie begonnen met het ontwikkelen van eigen desinfectie middelen zoals Desinfectie zuilen voor evenementen, Desinfectie zuilen voor het luxere segment, desinfectie alcohol en desinfectie gel. Dit alles met een goedkeuringskenmerk en eigen label. Door hiermee te starten hebben wij de naam De-lo in de wereld gebracht, wat staat voor Desinfectie op Locatie. 

Header van de website van De-Lo

Verkoop & Verhuur.
Doordat wij in Maart 2021 met onze desinfectie producten in contact kwamen met een producent van alle GGD Vaccinatie en testlocaties in Zuid Holland Zuid, werd de vraag gesteld of wij ook alle sanitaire oplossingen voor hun konden verzorgen. Denk hierbij Toiletwagens, Handwasunits, en een zelfwerkend NUTS voorzieningssysteem, hebben wij de keus gemaakt om hun hier in te gaan voorzien. Uit eindelijk heeft zich dit ontwikkeld tot meer dan 10 GGD locatie verdeeld onder kleinere vaccinatielocatie, teststraten en XL vaccinatielocaties.

2022.
Met trots mogen wij zeggen dat we door onze snelle groei en ontwikkeling van de verhuurafdeling zijn geswitcht van VOF naar B.V. en dat wij in anderhalf jaar tijd zijn gegroeid van 0 naar 200 verhurende materialen, een bedrijfspand met groot buitenterein en hebben we 5 toppers van mederwerkers mogen toevoegen aan ons team. 

Ons doel!
Door ons afgelopen jaar niet alleen op de evenementen te richten maar ook op tijdelijke en permanente opvanglocaties, hebben wij ons ook kunnen door ontwikkellen op het gebied van goedgekeurde NUTS voorziengingen, en liggen wij het gehele vuil en schoonwater netwerk aan voor deze locaties. Hier willen we ook in 2023 ons nog meer in gaan specialiseren. Daarnaast hopen wij onze verhurende materialen te gaan verdubbelen, om nog meer klanten aan hun wensen te kunnen voldoen.

Benieuwd wat wij dan allemaal doen? Dit leest u op onze website bij Projecten 

Een vraag over iets wat niet op de site staat?

info@de-lo.nl
0183-745034

Lekdijk 120
2967GG Langerak

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,5

Vier en een halve ster

© De-Lo Verkoop & Verhuur  /  privacyverklaring  /  algemene voorwaarden

Marketing: Epurple

Ontwerp en realisatie: Impuls Ontwerpt