Toiletwagen huren? Wij hebben de oplossing voor uw evenement!

Toiletwagens zijn in te zetten op elk evenement, festival en tuinfeest, maar ook zijn onze toiletwagens te zien in de fruitteelt, op bouwplaatsen en huren ze de toiletwagens ook langs de snelweg tijdens wegwerkzaamheden. Het huren van een toiletwagen is eenvouwdig en snel geregeld. Ook als u een  toiletwagen nodig heeft en geen riolering, water en stroom op locatie heeft hebben wij hier een oplossing voor. Wij sluiten de toiletwagen dan aan op vuil en schoonwatertanks, en de stroom van de toiletwagen kan voorzien worden via een aggregaat. Een toiletwagen huren kan dus in elke omgeving.

Toiletwagen huren

Wij hebben verschillende type toiletwagens in ons verhuur assortiment zitten.

Bijvoorbeeld de toiletwagen DL111. Deze toiletwagen is voorzien van 2 gescheiden toiletten. Een vrouwen en een mannen toilet, waarbij het mannen toilet ook voorzien is van een urinoir. Tijdens het huren van deze toiletwagen, kunt u ervoor kiezen de toiletwagen zelf op te halen. Door zijn geïntegreerde vermaalpompen is het aansluiten van deze toiletwagen een fluitje van een cent met het click&play systeem.

Daarnaast hebben wij nog onze toiletwagen DL211, Toiletwagen DL212, Toiletwagen DL313 en de toiletwagen event. een toiletwagen huren kan dus zowel voor kleinere als grotere evenement.

Wilt u nou ook een toiletwagen huren voor uw evenement of festival? Of gewoon tijdens een tuin feest een toilet huren. Vraag dan snel een offerte op voor het huren van een toiletwagen.

https://www.de-lo.nl/verhuur/sanitair/toiletwagens/toiletwagen-dl111/
https://www.de-lo.nl/verhuur/sanitair/toiletwagens/toiletwagen-dl212/
https://www.de-lo.nl/verhuur/sanitair/toiletwagens/toiletwagen-dl313/
https://www.de-lo.nl/verhuur/sanitair/toiletwagens/toiletwagen-event/

Een vraag over iets wat niet op de site staat?

info@de-lo.nl
0183-745034

Lekdijk 120
2967GG Langerak

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,5

Vier en een halve ster

© De-Lo Verkoop & Verhuur  /  privacyverklaring  /  algemene voorwaarden

Marketing: Epurple

Ontwerp en realisatie: Impuls Ontwerpt