Wat kost een Mobiele badkamer huren?

1 van de meest gestelde vragen wanneer u een Mobiele badkamer gaat huren. Wat kost een Mobiele badkamer huren? Dit is natuurlijk 1 van de belangrijkste factoren bij het huren van een Mobiele badkamer. Alles hangt af van de prijs en de kwaliteit van de badkamer. Meestal word een Mobiele badkamer gehuurd voor ongeveer 3 tot 4 weken, maar wanneer er iets tegen zit kan dit al gauw naar de 5 tot 6 weken uitlopen. Daarom is het voor iedereen belangrijk om te weten wat een mobiele badkamer huren kost.

Douchewagen DL400

Wij hebben verschillende mobiele badkamers en douchewagens. Deze worden gebruikt van particuliere verbouwing, tot evenementen en festivals.

Onze mobiele badkamers worden normaal gesproken gehuurt voor particulier gebruik en renovaties van woonwijken en flatgebouwen. De prijzen beginnen bij €125,- per week, en is bij langere periode (1 jaar of langer) €95,- per week.

De douchewagens zijn zo gebouwd dat meerdere personen in korte tijd kunnen douchen. Denk aan een sportevenement, camping of voor Vluchtelingenopvangen en Asielzoekerscentra's. Op dit moment staan onze douchewagens bijvoorbeeld bij verschillende vluchtelingenopvangen en kunt u er ook een paar zien tijdens de Marathon van Rotterdam. De Prijzen van een douchewagen Beginnen bij €400,- per week en bij langere huurperiode is de prijs op aanvraag.

Een vraag over iets wat niet op de site staat?

info@de-lo.nl
0183-745034

Lekdijk 120
2967GG Langerak

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,5

Vier en een halve ster

© De-Lo Verkoop & Verhuur  /  privacyverklaring  /  algemene voorwaarden

Marketing: Epurple

Ontwerp en realisatie: Impuls Ontwerpt