Wist u dat?

Wij zitten bij De-lo verkoop en verhuur B.V. ook in de winter niet stil! Bouw van nieuwe toiletcabines, en onderhoud van het materieel, is 1 van onze dagelijkse bezigheden. 

Bouw Toiletcabines

Onderhouden Materieel.
In de wintermaanden is het altijd wat rustiger qua evenementen. Altijd goed om even op adem te komen, en alles te voorzien van onderhoud. Zo gaan al onze aanhangers de brug op voor een algehele inspectie door ons service team, en worden ze daarna grondig gereinigd en winterklaar gemaakt. Dit geld ook voor onze andere verhuur materialen. Alles weer even tellen en een goede reinigingsbeurt geven, zodat alles weer klaar staat voor het nieuwe seizoen.

Mede door deze goede zorg voor onze materialen, blijft de kwaliteit er van in topvorm, zodat het na een aantal jaren er nog steeds als nieuw uitziet. Dit betekend voor de huurder dan ook dat er kwalitatief en qua uitstraling een top product word geleverd, en voor ons minder kosten en blijere klanten

Bouw nieuwe toiletcabines.
Dit jaar hebben wij als De-lo verkoop en verhuur B.V. naam weten te maken in de evenementen wereld met onze toiletcabines. Door de fel roze kleur maakt dit iedere sanitaire weide op een evenement een ware eyecatcher. Normaal is een toiletcabine niet echt iets wat er fris uit ziet. Zowel van buiten als van binnen niet. Door de onze roze toiletcabine veranderd dit al meteen. Voornamelijk aan de buitenzijde heeft het direct al een frissere uitstraling, en wanneer je de cabine binnen stapt valt het Italiaanse design al meteen op, wat ook het bezoek wat comfortabeler maakt.

De toiletten komen bij ons rechstreek uit Italië binnen, waarna wij deze zelf monteren. Dit levert minder transport op, waardoor we ook weer een stukje groener kunnen denken. Daarnaast kunnen we ook in de wintermaanden ons druk houden, zodat we er in de evenementen seizoen met verdubbelde aantallen aan toiletcabines ''vergeleken met vorig jaar'' weer vol gas er tegen aan kunnen.

Offerte?
Ook benieuwd naar wat wij voor allemaal kunnen betekenen? Vraag dan snel een offerte aan voor het gewenste product/materiaal, en wij sturen u binnen een dag (Op werk en Zaterdagen) een digitale offerte toe.

Een vraag over iets wat niet op de site staat?

info@de-lo.nl
0183-745034

Lekdijk 120
2967GG Langerak

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,5

Vier en een halve ster

© De-Lo Verkoop & Verhuur  /  privacyverklaring  /  algemene voorwaarden

Marketing: Epurple

Ontwerp en realisatie: Impuls Ontwerpt