Van festival tot beurs. De-lo verkoop en verhuur b.v. is hier het juiste bedrijf voor om al uw saniaire voorzieningen voor te regelen. onze assortiment gaat van toiletcabines tot aan de luxere toiletwagen. Ook als er geen NUTS voorzieningen zijn op locatie kan De-lo hier zorg voor dragen, door een geheel stand alone systeem neer te zetten.

Wij kunnen een Evenement van A tot Z verzorgen op het gebied van Sanitaire voorzieningen tot bouwhekken/afzethekken en van Mobiele douchewagens tot Kantoor/kleedkamer units. 

Bij een gebrek aan koelruimte en eventueel bereidingsruimte/foodtruck voorzien wij de cateraars op de grootste festivals hiervan. Elke zomer staat onze agenda bomvol en word er dag en nacht hard gewerkt om van elk evenement weer een geslaagd project te maken. Festivals, Sportevenementen, (avond)Vierdaagse of Beurzen. Wij zijn er te vinden met onze materialen.

Ook benieuwd of wij hierin wat voor uw evenement kunnen betekenen? Neem dan snel eens contact met ons op om een afspraak te maken, en eventueel door te bespreken hoe wij uw evenement het beste kunnen voorzien van materialen.

Interesse in een mobiele voorziening?

info@de-lo.nl
0183-745034

Lekdijk 73B
2968GA Waal/Langerak

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,5

©2022 De-Lo Verkoop & Verhuur  /  privacyverklaring  /  algemene voorwaarden

Ontwerp en realisatie: Impuls Ontwerpt