Header van de website van De-Lo

Over De-Lo

De-Lo is flexibel en denkt mee. Met ons uitgebreide assortiment aan mobiele voorzieningen kunen wij altijd een passende oplossing bieden. Wij leveren snel en zorgeloos de gewenste materialen op locatie!

Eigen vervoer en
snelle levering door Nederland en Belgiƫ.

Al ruim 10 jaar een betrouwbare partner

Goede telefonische bereikbaaarheid en snelle afhandeling.

Producten worden netjes en compleet afgeleverd.

De-Lo Verkoop en Verhuur is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van mobiele sanitaire voorzieningen zoals, Mobiele badkamers, Douchewagens  Toiletwagens en Toiletcabines in alle soorten en maten. Daarnaast verhuren we ook nog Mobiele koelaanhangerscellen en vriesaanhangers/cellen door heel Nederland en België. Gezien onze jarenlange ervaring in de evenementensector weten wij als geen ander wat er nodig is voor het organiseren van een evenement. Wilt u uw gasten de juiste service bieden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij denken met u mee en leveren zorgeloos de gewenste materialen bij u op locatie. Dit alles doen we met een hecht team die staan voor service en kwaliteit, en pas echt weg gaan als alles 100% is.

De-Lo verkoop en verhuur Vast(1)
Onze vacatures

Nationaal Chauffeur BE

40 uur per week

De-Lo verkoop en verhuur is een jong en snel groeiend bedrijf, en zijn opzoek naar een nieuwe chauffeur, die het gaaf vind om op de mooiste evenementen locaties van Nederland te komen

Meer vacatures

Wil je graag deel uitmaken van team De-Lo? Bekijk alle vacatures!

Smerrig 2023 7
Altijd een geslaagd event

Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van mobiele voorziening. Met onze jarenlange ervaring bent u bij ons aan het juiste adres!

LEES MEER

Een vraag over iets wat niet op de site staat?

info@de-lo.nl
0183-745034

Lekdijk 120
2967GG Langerak

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,5

Vier en een halve ster

© De-Lo Verkoop & Verhuur  /  privacyverklaring  /  algemene voorwaarden

Marketing: Epurple

Ontwerp en realisatie: Impuls Ontwerpt