GGD Test & Priklocaties in Zuid-Holland-Zuid

Voor de GGDZHZ mochten wij op verschillende plaatsen de sanitaire voorzieningen plaatsen en onderhouden in 2021 en 2022. Vooral door de service en kwaliteit van de materialen en ons team heeft dit geleid tot een waar succes.

Test- & prikocatie van de GGD
GGD test- priklocaties
GGD test- priklocaties

Zo hebben wij voor in totaal wel 10 verschillende prik en testlocaties de sanitaire voorzieningen mogen verzorgen. Met verschillende toiletwagens, handwasunits en kantoorcontainers.

Vooral de XL prikstraten waren een uitdaging, waar wij niet allees de toiletwagens plaatsten, maar ook de tijdelijke watervoorzieningen regelde. Met schoonwatertanks van 30.000L en vuilwatertanks van 30.000L allebeid voorzien van een sensor, namen wij een hoop zorgen uit handen van de GGDZHZ, die geen omkijken meer had naar de toiletvoorzieningen.

Ook plaatsten wij bij de kleinere prik en testlocaties schoon en vuilwatertanks, die om de dag werden gewisseld en gereinigd om het spoelwater in topconditie te houden. Met onze speciale zuigunit kunnen wij zowel het vuilwater afvoeren, als het schoonwater weer bijvullen. Iets wat voor de klant als efficiënt word gezien, en zorgt dat de kosten laag blijven.

Wij leverden oa. in:
- Oud Beijerland
- Puttershoek
- Mijnheerenland
- Groot-Ammers
- 3 locaties in Dordrecht
- 3 locaties in Gorinchem
- In totaal 18 toiletwagens op 10 verschillende locaties geheel zelfvoorzienend

Een vraag over iets wat niet op de site staat?

info@de-lo.nl
0183-745034

Lekdijk 120
2967GG Langerak

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,5

Vier en een halve ster

© De-Lo Verkoop & Verhuur  /  privacyverklaring  /  algemene voorwaarden

Marketing: Epurple

Ontwerp en realisatie: Impuls Ontwerpt