Jordaan Festival 2023 - Amsterdam

Afgelopen editie van het Jordaan Festival, mochten wij als De-Lo Verkoop en Verhuur B.V. de sanitaire voorzieningen regelen. Zo ontzorgden wij onze klant geheel, door te zorgen dat de waterdruk optimaal was en het vuil water op de juiste manier werd afgevoerd.

Jordaan festival 2023
Jordaan Festival 2023
Jordaan festival 2023

Het Jordaan festival is een soort mekka voor Nederlandse zangers en zangeressen. Meerdere grote nederlandse artiesten zijn via dit festival groot geworden. Denk hierbij aan André Hazes sr. en Marco Borsato.

Dit jaar was het dan ook al weer tijd voor de 47e editie. Voor ons als fan van het levenslied dan ook een eer om hier alle toiletvoorzieningen voor te mogen leveren.

In samenspraak met de gemeente Amsterdam hebben wij ervoor gezorgd dat al het vuilwater netjes werd afgevoerd in de goede rioolput. Om de werking van de rioolput wat te verlichten hebben wij een Homa Sanistar vermaalpomp ertussen geplaatst, zodat er alleen nog maar vuilwater verwerkt hoefde te worden, en geen andere materialen de put mee in zouden gaan.

Voor het water werd ons een evenementen aansluiting aangewezen. Na controle bleek dat hier niet genoeg druk op stond, en hebben wij de druk verhoogd door hier buffervaten en een DAB drukvergogingspomp tussen te plaatsen, zodat er het hele weekend voldoende druks was om 28 toiletten tegelijk door te trekken, en ook nog handen te kunnen wassen.

Al met al volgens de organisatie van het Jordaan Festival een geslaagde editie, waar wij ons steentje aan hebben mogen bijdragen.

Een vraag over iets wat niet op de site staat?

info@de-lo.nl
0183-745034

Lekdijk 120
2967GG Langerak

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,5

Vier en een halve ster

© De-Lo Verkoop & Verhuur  /  privacyverklaring  /  algemene voorwaarden

Marketing: Epurple

Ontwerp en realisatie: Impuls Ontwerpt