Nationaal Comité Herdenking Capitulaties 1945 - Wageningen (Bevrijdingsdag 2023)

Wageningen is onlosmakelijk verbonden met de bevrijding van Nederland na de Tweede Wereldoorlog doordat de Duitse troepen in Nederland zich op 5 Mei 1945 in hotel de Wereld in Wageningen zich aan de geallieerden hebben overgegeven.

Bevrijdingsfestival Wageningen 2023
Bevrijdingsfestival Wageningen 2023
Afbeelding van Toiletcabines De-Lo

Daardoor word 5 Mei ieder jaar groots gevierd in Wageningen. Wij werden benaderd om hier op 14 verschillende locaties in de stad onze toiletcabines, plaskruizen, koelingen en handwasunits te plaatsen. In totaal 260 stuks aan materiaal. Ieder jaar worden er meer als 120.000 mensen verwacht in Wageningen en dat voor een stad van circa 40.000 inwoners.

Naast dat wij de materialen leverden, hadden wij op de dag van het evenement ook 2 teams in wageningen voor eventuele storingen, en tussentijdse ledigingen van de toiletcabines/plaskruizen, zodat de organisatie geheel ontzorgt werd.

Een uitdagende opdracht die leide tot een groot succes voor ons en de oraganisatie. Om deze opdracht tot een groot succes te maken heeft onze commerciële afdeling en planning goede afspraken gemaakt met de opdrachtgever.

  • Wanneer kunnen wij op welke locaties mobiele voorzieningen leveren?
  • Hoeveel toiletcabines/plaskruizen/koelingen en handwasunits moeten er op welke locatie staan?
  • Dient er een tussentijdse lediging plaats te vinden?
  • Wanneer moeten onze materialen weer op transport?

Door een goede samenwerking tussen onze commerciële afdeling, planning en chauffeurs hebben we een zeer tevreden opdrachtgever en mogen wij ook in 2024 weer van de partij zijn.

Dit is waar wij ook voor staan!

Service & Kwaliteit

Benieuwd wat we we voor u kunnen doen, bekijk dan snel ons assortiment voor alle voorzieningen die we verhuren tijdens een evenement.

Een vraag over iets wat niet op de site staat?

info@de-lo.nl
0183-745034

Lekdijk 120
2967GG Langerak

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,5

Vier en een halve ster

© De-Lo Verkoop & Verhuur  /  privacyverklaring  /  algemene voorwaarden

Marketing: Epurple

Ontwerp en realisatie: Impuls Ontwerpt