NMNH 2023 - Scheveningen Strand

In opdracht van onze klant ONA Productions, mochten wij dit jaar de toiletgroepen voor Nooit Meer Naar Huis op het strand van scheveningen plaatsen en Faciliteren. Niet persé een uitdaging qua aantallen, maar wel betreft de weersomstandigheden, en de locatie zelf.

Afbeelding 6 van NMNH Festival 2023
Afbeelding 5 van NMNH Festival 2023
Afbeelding 4 van NMNH Festival 2023

In eerste instantie wilde de organisatie van NMNH geen roze toiletten, maar na het zien van onze toiletcabines was deze helemaal om. Gelijk een belletje van onze opdrachtgever dat het toch onze roze toiletcabines moesten worden, waar de klant dit een frisse uitstraling vond hebben, en door het design aan de binnenkant ook een fris en schoon gevoel gaf.

NMNH is een festival waar bezoekers vanuit heel Europa naar toe komen, om te genieten van de beste techno muziek, en dit geheel op een bijzondere locatie. Waar dit normaal een 2-daags festival is, kon het dit jaar helaas maar op 1 dag plaats vinden.

Het leuke aan dit hele project is misschien wel dat dit voorafgaand aan het festival in goede banen is geleid door de 2 broers Nils en Toine van der Zouwen. De ene werkend voor ONA Productions en de andere werkend voor De-Lo Verkoop en Verhuur. Daarnaast was het met Toine tijdens de opbouw van het festival fijn schakelen.

Niet alleen door de hevige wind en regenval, maar ook door de locatie was het een uitdaging om de toiletten op de juiste locatie op het strand te krijgen. Door een aantal professionele chauffeurs van de Groot Transport uit Giessenburg, onze event coördinator en op/afbouwploeg, is dit allemaal goed gekomen. Manouvrerend over de rijplaten, en helpende tijdens het lossen waren de vrachtwagens  met een half uur weer weg om een volgende lading toiletcabines te halen. Onze dank is dan ook weer groot aan iedereen die hier aan meegewerkt heeft.

Daarnaast danken wij ook weer ONA Productions voor het vertrouwen, en zien we uit naar meerdere samenwerkingen

Een vraag over iets wat niet op de site staat?

info@de-lo.nl
0183-745034

Lekdijk 120
2967GG Langerak

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,5

Vier en een halve ster

© De-Lo Verkoop & Verhuur  /  privacyverklaring  /  algemene voorwaarden

Marketing: Epurple

Ontwerp en realisatie: Impuls Ontwerpt