Vluchtelingen opvang Piershil & Papendrecht

In samenwerking met de Maatschap Producties realiseerde wij de gehele opvang voor vluchtelingen ui Oekraïne. De-lo Verkoop en Verhuur is bij dit project verantwoordelijk voor alle sanitaire en keukenvoorzieningen.

Afbeelding 2 van de  Vluchtelingenopvang Piershil
Afbeelding 3 van de  Vluchtelingenopvang Piershil
Afbeelding 4 van de  Vluchtelingenopvang Piershil

Voor de sanitaire voorzieningen plaatsten wij douchewagens en toiletwagen. Deze werden in nieuwstaat opgeleverd, wat een schoon en hygiënische uitstraling geeft. Daarnaast moesten wij ook alle wasmachines, drogers en handwasunits verzorgen.

De Keukens zijn ook door ons geplaatst. Ook deze zijn helemaal nieuw en in grote getalen geplaatst zodat er voor iedereen plek is om te koken.

Voor alle voorzieningen hebben wij ook de gehele nutsvoorzieningen geregeld. Op een locatie waar nog geen water en afvoer is, is dit best wel een uitdaging en zeker in het tijdsbestek van 2 weken dat de locatie moest staan. Dit heeft ons team maar mooi weer voor elkaar gekregen. Met waterbuffers, speciale drukpompen en verschillende afvoermogelijkheden kunnen wij wel zeggen dat er een knap staaltje werk is geleverd.

Klasse Mannen!

Een vraag over iets wat niet op de site staat?

info@de-lo.nl
0183-745034

Lekdijk 120
2967GG Langerak

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,5

Vier en een halve ster

© De-Lo Verkoop & Verhuur  /  privacyverklaring  /  algemene voorwaarden

Marketing: Epurple

Ontwerp en realisatie: Impuls Ontwerpt