Header van de website van De-Lo

Recensies

Wilt u ons ook aanbevelen bij andere potentiële klanten?

Wij waarderen het erg als u bij ons een recensie achterlaat. Dit helpt ons als bedrijf en potentiële klanten om hun keus te maken. Bent u tevreden, of heeft u op of aanmerkingen? Klik dan HIER om een Review achter te laten. 

10

Vijf sterren

Afgelopen jaar meerdere mobiele sanitaire voorzieningen gekocht bij dit bedrijf voor een opvang locatie nabij Almere.

In het begin stadium begonnen met een kleine toiletwagen en een mobiele badkamer, maar naar vergroting van de opvang binnen 1.5 week stonden er een grote toiletwagen en een douchewagen met 4 aparte douches. Daarnaast heeft het team van De-lo ook alle nutsvoorzieningen aangelegd, en daar de wagens netjes op aangesloten. Wij maken hier nou al bijna een jaar gebruik van zonder problemen.

Peter-Paul Klaver – Almere

10

Vijf sterren

Top ervaring gehad met De-lo Verkoop en Verhuur. Keurige Mobiele badkamer gehuurd. Hij was splinter nieuw en perfect geleverd en aangesloten! Door onverwachte uitloop was de Mobiele badkamer langer nodig en dat was geen enkel probleem. Aan het eind weer afgesloten en opgehaald. Geweldige service en een top product! Zoals ze zelf zeggen, Sterk door service en kwaliteit.

Peter de Jong – Oud Beijerland

9

Vier en een halve ster

Mijn eerste Frietwagen gekocht bij De-lo Verkoop en Verhuur. Wat een top service.
Graag had ik de Frietwagen op mijn 50e verjaardag afgeleverd gekregen. Hier hebben ze dan ook alles aan gedaan, en de dag voor ik 50 werd was mijn Frietwagen er. Wat hebben de jongens van De-lo er hard aan gewerkt. Binnen 3 weken was die al klaar. Bedankt Team De-lo Verkoop en Verhuur

Jenneke van Maanen – Leerdam

10

Vijf sterren

Eenvoudig en snel een Toiletcabine op het pad geregeld voor de verbouwing thuis. Met één telefoontje de huur nog met twee weken verlengd. Flexibel en vriendelijk bedrijf. Zeker een aanrader

Jerome van Bijleveld – Huizen

10

Vijf sterren

Een zeer fijne samenwerking gehad met dit bedrijf. Wij huurde hier evenementen toiletten met een frisse roze kleur. Goede service waarbij er van beide kanten altijd gekeken kon worden naar een passende oplossing. Bedankt De-lo Verkoop en Verhuur.

K.S.S. Virgiel – Spijkenisse 

8

Vier sterren

We hebben tijdens de verbouwing, 4 weken lang plezier gehad van de Mobiele badkamer unit. Goede service vanuit De-lo Verkoop en Verhuur, en tevens een goede telefonische bereikbaarheid !! Gekeken naar een verlenging en na wat schuiven konden we de badkamer een week langer huren.

Coen Craats – Bennekom

Een vraag over iets wat niet op de site staat?

info@de-lo.nl
0183-745034

Lekdijk 120
2967GG Langerak

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,5

Vier en een halve ster

© De-Lo Verkoop & Verhuur  /  privacyverklaring  /  algemene voorwaarden

Marketing: Epurple

Ontwerp en realisatie: Impuls Ontwerpt