Recensies

Wilt u ons ook aanbevelen bij andere potentiële klanten?

Wij waarderen het erg als u bij ons een recensie achterlaat. Dit helpt ons als bedrijf en potentiële klanten om hun keus te maken. Bent u tevreden, of heeft u op of aanmerkingen? Klik dan HIER om een Review achter te laten. 

10

Top ervaring gehad met De-lo Verkoop en Verhuur. Keurige Mobiele badkamer gehuurd. Hij was splinter nieuw en perfect geleverd en aangesloten! Door onverwachte uitloop was de Mobiele badkamer langer nodig en dat was geen enkel probleem. Aan het eind weer afgesloten en opgehaald. Geweldige service en een top product! Zoals ze zelf zeggen, Sterk door service en kwaliteit.

Peter de Jong – Oud Beijerland

9

Mijn eerste Frietwagen gekocht bij De-lo Verkoop en Verhuur. Wat een top service.
Graag had ik de Frietwagen op mijn 50e verjaardag afgeleverd gekregen. Hier hebben ze dan ook alles aan gedaan, en de dag voor ik 50 werd was mijn Frietwagen er. Wat hebben de jongens van De-lo er hard aan gewerkt. Binnen 3 weken was die al klaar. Bedankt Team De-lo Verkoop en Verhuur

Jenneke van Maanen – Leerdam

10

Eenvoudig en snel een Toiletcabine op het pad geregeld voor de verbouwing thuis. Met één telefoontje de huur nog met twee weken verlengd. Flexibel en vriendelijk bedrijf. Zeker een aanrader

Jerome van Bijleveld – Huizen

10

Een zeer fijne samenwerking gehad met dit bedrijf. Wij huurde hier evenementen toiletten met een frisse roze kleur. Goede service waarbij er van beide kanten altijd gekeken kon worden naar een passende oplossing. Bedankt De-lo Verkoop en Verhuur.

K.S.S. Virgiel – Spijkenisse 

8

We hebben tijdens de verbouwing, 4 weken lang plezier gehad van de Mobiele badkamer unit. Goede service vanuit De-lo Verkoop en Verhuur, en tevens een goede telefonische bereikbaarheid !! Gekeken naar een verlenging en na wat schuiven konden we de badkamer een week langer huren.

Coen Craats – Bennekom

Een vraag over iets wat niet op de site staat?

info@de-lo.nl
0183-745034

Lekdijk 73B
2968GA Waal/Langerak

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,5

© De-Lo Verkoop & Verhuur  /  privacyverklaring  /  algemene voorwaarden

Marketing: Epurple

Ontwerp en realisatie: Impuls Ontwerpt