Kantoorunit DL20 huren

Deze kantoor-unit is een flexibele en verplaatsbare oplossing voor tijdelijke kantoorbehoeften. Het biedt een comfortabele en veilige werkomgeving voor (productie)medewerkers op festivalterreinen, bouwplaatsen of als tijdelijk kantoor.

De kantoor-unit is volledig op maat gemaakt en voorzien van alle benodigde voorzieningen, zoals een elektrische aansluiting, verlichting, ventilatie, en verwarming. De unit is gemaakt van duurzame en onderhoudsarme materialen. De wanden, vloeren en plafonds zijn geïsoleerd voor extra comfort en energiezuinigheid. De unit is uitgevoerd met ramen en deuren voor voldoende natuurlijk licht en extra ventilatie.

De kantoor-unit wordt geleverd zonder meubilair, waardoor de klant de vrijheid heeft om het kantoor naar eigen wens in te richten. Het kan worden uitgerust met bureaus, stoelen, kasten en andere kantoorapparatuur.

De kantoor-unit is gemakkelijk te transporteren en te installeren op de gewenste locatie, dankzij de ingebouwde hijsogen en heftruckpockets. Het biedt een snelle en eenvoudige oplossing voor tijdelijke kantoorbehoeften, zonder dat er grote investeringen nodig zijn in de bouw of renovatie van een permanent kantoor.

op aanvraag 

*prijs is afhankelijk van de huurperiode

Of bel meteen met 0183-745034

OMSCHRIJVING
SPECIFICATIES
PLATTEGROND

Een vraag over iets wat niet op de site staat?

info@de-lo.nl
0183-745034

Lekdijk 120
2967GG Langerak

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,5

Vier en een halve ster

© De-Lo Verkoop & Verhuur  /  privacyverklaring  /  algemene voorwaarden

Marketing: Epurple

Ontwerp en realisatie: Impuls Ontwerpt