0303 De Lo materiaal 25   1920px

Sanitaire voorzieningen huren

Als u op zoek bent naar het huren van sanitaire voorzieningen voor een evenement, bedrijfsfeest, festival of verbouwing, dan bent u bij De-Lo aan het juiste adres. Bij De-Lo hebben we een breed scala aan mobiele sanitaire units voor elk type project en omgeving. Of u nu een klein evenement organiseert met slechts een paar bezoekers of een groot festival met duizenden bezoekers, wij kunnen u helpen aan alle sanitair units die u nodig heeft. Zelfs als u enkel een douchecabine of Mobiele badkamer nodig heeft voor tijdens de verbouwing van uw badkamer, kunt u bij ons terecht, en adviseren wij u met de juiste voorziening.

Groot assortiment mobiele sanitair units

We hebben een grote selectie aan sanitair units zoals: toiletwagens, mobiele badkamers en toilet- en douchecabines, allemaal ontworpen om uw gasten een comfortabele ervaring te bieden.

Onze toiletwagens zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn voorzien van een modern design. We beschikken over verschillende grootte wagens, startend vanaf een sanitair unit met 2 toiletten tot een sanitair unit met 6 toiletten. Zo vindt u altijd wat het beste bij uw evenement past. 

Onze mobiele badkamers worden goed onderhouden door onze De-Lo specialisten, hierdoor heeft u altijd een schone en hygiënische ervaring. De mobiele badkamer is ideaal als u tijdens een renovatie geen gebruik kunt maken van uw badkamer. De mobiele badkamers beschikken over een plug & play systeem waardoor ze eenvoudig aangesloten kunnen worden. Ook een mobiele sanitaire unit huren? Bekijk onze mobiele badkamers.

Onze toilet- en douchecabines zijn perfect voor uw evenement, klein- of grootschalig alles is mogelijk met de toilet- en douchecabines van De-Lo. Onze toiletcabines zijn volledig duurzaam ontworpen, het is dus niet alleen een roze, maar ook nog eens een groene keuze.  Voor mensen met een lichamelijke handicap of beperkte mobiliteit beschikt De-Lo over een toiletcabine Miva. De toiletcabine is bijzonder geschikt voor rolstoelgebruikers. Hierdoor kan iedereen rekenen op een veilige, comfortabele en handige sanitaire voorziening. De douchecabines kunnen zowel ingezet worden als nooddouches of als douche op een festivalterrein. 

Welke mobiele sanitaire voorzieningen heeft u nodig? 

De-Lo heeft alles wat u nodig heeft om een sanitair unit te huren. Niet geheel onbelangrijk een schoon- en vuilwatertank, om schoonwater toe te voeren en vuilwater af te voeren. We beschikken over verschillende pompen die dit proces feilloos laat verlopen. 

De voordelen van een sanitair unit huren bij De-Lo:

  • Door het ruime assortiment van De-Lo kunnen wij altijd een oplossing bieden.
  • Wij leveren snel en zorgeloos de gewenste materialen op locatie!
  • De-Lo is flexibel en denkt mee! Wij zijn altijd beschikbaar om u te helpen een keuze te maken.
  • Wij werken uitsluitend met de nieuwste materialen zodat u zorgeloos een nette en schone sanitair unit huurt. 

Onze medewerkers zijn altijd beschikbaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste sanitaire voorzieningen voor uw evenement of situatie. 
We hebben veel ervaring in het verzorgen van sanitaire voorzieningen voor evenementen, wat betekent dat we u goed kunnen adviseren over de juiste opties voor uw evenement. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met één van onze specialisten.

Als u op zoek bent naar de mogelijkheid om een sanitair unit te huren voor uw evenement, dan is De-Lo de perfecte keuze voor u! 

Veelgestelde vragen

Hoeveel personen per toiletcabine?
Het algemene advies is om één toiletcabine te voorzien voor een groep van 60 tot 80 personen. Deze ratio zorgt voor voldoende toegang tot sanitaire voorzieningen, wat essentieel is voor het comfort en de tevredenheid van de gasten tijdens het evenement.
Hoeveel toiletten voor 100 personen?
Voor grotere evenementen wordt er aangeraden om één toiletcabine te voorzien voor elke 80 personen. Dus, op een evenement met 100 personen, zouden wij adviseren om minstens 2 toiletcabines te plaatsen. Dit advies is gebaseerd op een gebruik van één dag. Het is belangrijk om voldoende sanitaire voorzieningen te hebben om lange wachtrijen te vermijden en een comfortabele ervaring voor alle aanwezigen te garanderen.
Hoeveel toiletten per persoon op een evenement?
Op grotere evenementen wordt vaak geadviseerd om één toiletcabine te voorzien voor elke 80 personen, gebaseerd op een gebruik van één dag. Als het evenement meerdere dagen duurt, is een tussentijdse reiniging noodzakelijk om een fris en hygiënisch toilet te behouden. Het is belangrijk om deze factoren in overweging te nemen bij het plannen van de sanitaire voorzieningen voor uw evenement, om te zorgen voor een goede doorstroming en tevreden gasten.
Wat zijn de eisen voor sanitaire voorzieningen?
Bij evenementen is een belangrijke eis dat de toiletten dagelijks gereinigd worden. Dit zorgt voor een fris en hygiënisch toilet, wat bijdraagt aan een aangenamere ervaring voor de bezoekers. Het is ook in overeenstemming met de gezondheids- en veiligheidsnormen om een schone en hygiënische omgeving te garanderen.

Een vraag over iets wat niet op de site staat?

info@de-lo.nl
0183-745034

Lekdijk 120
2967GG Langerak

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,5

Vier en een halve ster

© De-Lo Verkoop & Verhuur  /  privacyverklaring  /  algemene voorwaarden

Marketing: Epurple

Ontwerp en realisatie: Impuls Ontwerpt