Sanitaire voorzieningen huren

Als u op zoek bent naar het huren van sanitaire voorzieningen voor een evenement of verbouwing, dan bent u bij De-Lo aan het juiste adres. Bij De-Lo hebben we een breed scala aan mobiele sanitaire units voor elk type evenement en elke omgeving. Of u nu een klein evenement organiseert met slechts een paar bezoekers of een groot evenement met honderden bezoekers, wij kunnen u helpen aan alle sanitair units die u nodig heeft. Zelfs als u enkel een douchecabine nodig heeft voor tijdens uw verbouwing. 

Groot assortiment mobiele sanitair units

We hebben een grote selectie aan sanitair units zoals: toiletwagens, mobiele badkamers en toilet- en douchecabines, allemaal ontworpen om uw gasten een comfortabele ervaring te bieden.

Onze toiletwagens zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn voorzien van een modern design. We beschikken over verschillende grootte wagens, startend vanaf een sanitair unit met 2 toiletten tot een sanitair unit met 6 toiletten. Zo vindt u altijd wat het beste bij uw evenement past. 

Onze mobiele badkamers worden goed onderhouden door onze De-Lo specialisten, hierdoor heeft u altijd een schone en hygiënische ervaring. De mobiele badkamer is ideaal als u tijdens een renovatie geen gebruik kunt maken van uw badkamer. De mobiele badkamers beschikken over een plug & play systeem waardoor ze eenvoudig aangesloten kunnen worden. Ook een mobiele sanitaire unit huren? Bekijk onze mobiele badkamers.

Onze toilet- en douchecabines zijn perfect voor uw evenement, klein- of grootschalig alles is mogelijk met de toilet- en douchecabines van De-Lo. Onze toiletcabines zijn volledig duurzaam ontworpen, het is dus niet alleen een roze, maar ook nog eens een groene keuze.  Voor mensen met een lichamelijke handicap of beperkte mobiliteit beschikt De-Lo over een toiletcabine Miva. De toiletcabine is bijzonder geschikt voor rolstoelgebruikers. Hierdoor kan iedereen rekenen op een veilige, comfortabele en handige sanitaire voorziening. De douchecabines kunnen zowel ingezet worden als nooddouches of als douche op een festivalterrein. 

Welke mobiele sanitaire voorzieningen heeft u nodig? 

De-Lo heeft alles wat u nodig heeft om een sanitair unit te huren. Niet geheel onbelangrijk een schoon- en vuilwatertank, om schoonwater toe te voeren en vuilwater af te voeren. We beschikken over verschillende pompen die dit proces feilloos laat verlopen. 

De voordelen van een sanitair unit huren bij De-Lo:

  • Door het ruime assortiment van De-Lo kunnen wij altijd een oplossing bieden.
  • Wij leveren snel en zorgeloos de gewenste materialen op locatie!
  • De-Lo is flexibel en denkt mee! Wij zijn altijd beschikbaar om u te helpen een keuze te maken.
  • Wij werken uitsluitend met de nieuwste materialen zodat u zorgeloos een nette en schone sanitair unit huurt. 

Onze medewerkers zijn altijd beschikbaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste sanitaire voorzieningen voor uw evenement of situatie. 
We hebben veel ervaring in het verzorgen van sanitaire voorzieningen voor evenementen, wat betekent dat we u goed kunnen adviseren over de juiste opties voor uw evenement. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met één van onze specialisten.

Als u op zoek bent naar de mogelijkheid om een sanitair unit te huren voor uw evenement, dan is De-Lo de perfecte keuze voor u! 

Een vraag over iets wat niet op de site staat?

info@de-lo.nl
0183-745034

Lekdijk 73B
2968GA Waal/Langerak

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,5

© De-Lo Verkoop & Verhuur  /  privacyverklaring  /  algemene voorwaarden

Marketing: Epurple

Ontwerp en realisatie: Impuls Ontwerpt