Stockfoto van een vrouw onder een douche

Mobiele badkamer huren

De-Lo biedt een unieke oplossing voor iedereen die op zoek is naar een mobiele badkamer. We beschikken over een breed assortiment met verschillende groottes van de mobiele badkamers. Zo kunt u bij ons altijd een tijdelijke mobiele badkamer huren die bij uw wensen past. De-Lo is gevestigd in Nederland en is al meer dan 25 jaar een betrouwbare partner.

Tijdelijke badkamer nodig?

Heeft u een mobiele badkamer nodig voor een verbouwing of voor een evenement? De-Lo beschikt over twee badkamers die u in beide gevallen kunnen helpen. Alle badkamers zijn voorzien van alle gemakken die u nodig heeft, waaronder toiletten, wastafels, verwarming en warm water.

De mobiele badkamers zijn zeer geschikt voor grote evenementen, omdat ze een comfortabel en hygiënisch alternatief bieden voor de traditionele toiletten. Ze zijn ook ideaal voor kleinere bijeenkomsten of verbouwingen. Ze bieden een comfortabele, schone en veilige ervaring voor uw gasten. Of het nu gaat om een festival, een sportevenement, een bruiloft of een ander evenement, De-Lo heeft een passende oplossing.

Onze modellen mobiele badkamers

Mobiele badkamer DL240

Dit is de ideale mobiele badkamer om te huren tijdens een renovatie. Door zijn formaat kan hij overal geplaatst worden, zoals op de parkeerplaat of uw erf. Ook beschikt de mobiele badkamer over een plug & play systeem waardoor hij makkelijk aan te sluiten is. U kunt de mobiele badkamer zelf ophalen omdat er geen speciaal rijbewijs voor nodig is. Zo wordt een mobiele badkamer huren nog eenvoudiger.

Mobiele badkamer DL420

Als u op zoek bent naar een mooie mobiele badkamer om te huren voor tijdens een renovatie of evenement, dan is dit de mobiele badkamer voor u. Deze badkamer beschikt namelijk van 2 mobiele badkamers in 1. Bij deze badkamer heeft u ook de mogelijkheid hem zelf op te halen.

Heeft u vragen of meer informatie nodig heeft? Neem dan gerust contact op met onze De-Lo specialisten.

Een vraag over iets wat niet op de site staat?

info@de-lo.nl
0183-745034

Lekdijk 73B
2968GA Waal/Langerak

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,5

Vier en een halve ster

© De-Lo Verkoop & Verhuur  /  privacyverklaring  /  algemene voorwaarden

Marketing: Epurple

Ontwerp en realisatie: Impuls Ontwerpt