Foto 10 van Mobiele badkamer DL2404

Mobiele badkamer huren

De-Lo biedt een unieke oplossing voor iedereen die op zoek is naar een mobiele badkamer. We beschikken over een breed assortiment met verschillende groottes van de mobiele badkamers. Zo kunt u bij ons altijd een tijdelijke mobiele badkamer huren die bij uw wensen past. De-Lo is gevestigd in Nederland en is al meer dan 25 jaar een betrouwbare partner.

Tijdelijke badkamer nodig?

Heeft u een mobiele badkamer nodig voor een verbouwing of voor een evenement? De-Lo beschikt over twee badkamers die u in beide gevallen kunnen helpen. Alle badkamers zijn voorzien van alle gemakken die u nodig heeft, waaronder toiletten, wastafels, verwarming en warm water.

De mobiele badkamers zijn zeer geschikt voor grote evenementen, omdat ze een comfortabel en hygiënisch alternatief bieden voor de traditionele toiletten. Ze zijn ook ideaal voor kleinere bijeenkomsten of verbouwingen. Ze bieden een comfortabele, schone en veilige ervaring voor uw gasten. Of het nu gaat om een festival, een sportevenement, een bruiloft of een ander evenement, De-Lo heeft een passende oplossing.

Onze modellen mobiele badkamers

Mobiele badkamer DL240

Dit is de ideale mobiele badkamer om te huren tijdens een renovatie. Door zijn formaat kan hij overal geplaatst worden, zoals op de parkeerplaat of uw erf. Ook beschikt de mobiele badkamer over een plug & play systeem waardoor hij makkelijk aan te sluiten is. U kunt de mobiele badkamer zelf ophalen omdat er geen speciaal rijbewijs voor nodig is. Zo wordt een mobiele badkamer huren nog eenvoudiger.

Mobiele badkamer DL420

Als u op zoek bent naar een mooie mobiele badkamer om te huren voor tijdens een renovatie of evenement, dan is dit de mobiele badkamer voor u. Deze badkamer beschikt namelijk van 2 mobiele badkamers in 1. Bij deze badkamer heeft u ook de mogelijkheid hem zelf op te halen.

Heeft u vragen of meer informatie nodig heeft? Neem dan gerust contact op met onze De-Lo specialisten.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een mobiele badkamer?
Onze mobiele badkamers zijn uitgerust met een gebruiksvriendelijk Plug&Play systeem, wat het proces van installatie buitengewoon eenvoudig maakt. U kunt de mobiele badkamer bij ons afhalen en vervolgens zelf heel gemakkelijk aansluiten op uw locatie. Het enige dat nodig is, zijn een wateraansluiting, een afvoerput en een stroomaansluiting binnen een straal van 15 meter van waar u de mobiele badkamer wilt plaatsen. Dit zorgt ervoor dat de mobiele badkamer snel en efficiënt operationeel is, klaar voor gebruik door uw gasten of uzelf.
Wat kost een mobiele badkamer huren?
Het huren van een mobiele badkamer bij De-Lo kost €125,- per week. Dit is een betaalbare oplossing voor uw tijdelijke sanitaire behoeften. Voor langdurige projecten of evenementen zijn de prijzen bespreekbaar, zodat we u een tarief kunnen bieden dat aansluit bij de duur en de aard van uw project
Zijn de mobiele badkamers van De-Lo uitgerust met zowel een douche als een toilet?
Ja, onze mobiele badkamers zijn zeer compleet uitgerust met een toilet, een douche en een badkamermeubel. Dit biedt een volledige badkamerervaring, vergelijkbaar met de voorzieningen in een traditionele, vaste badkamer. Het is onze missie om tijdelijke sanitaire oplossingen te bieden die niet inleveren op comfort en functionaliteit.
Hoe wordt de watertoevoer en -afvoer geregeld voor de mobiele badkamers?
De wateraansluiting wordt verzorgd middels een waterslang, die eenvoudig kan worden aangesloten op het bestaande waternetwerk via een GEKA of Gardena aansluiting. Voor de afvoer wordt een slang gebruikt die in een afvoerput wordt geplaatst om het vuilwater weg te voeren. Onze mobiele badkamers zijn voorzien van een vermaalpomp die ervoor zorgt dat er geen grove resten door de afvoerput gaan, maar enkel vuilwater, wat helpt bij het onderhouden van een hygiënische en goed functionerende afvoersysteem.
Is er verwarming beschikbaar in de mobiele badkamers van De-Lo?
Ja, al onze mobiele badkamers zijn voorzien van een elektrische kachel, wat zorgt voor een aangename temperatuur zelfs tijdens de koudere wintermaanden. Dit maakt onze mobiele badkamers een comfortabele en praktische keuze het hele jaar door, ongeacht het seizoen. Met de verwarming kunt u genieten van een warme en comfortabele badkamerervaring, zelfs in een tijdelijke setting.

Een vraag over iets wat niet op de site staat?

info@de-lo.nl
0183-745034

Lekdijk 120
2967GG Langerak

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,5

Vier en een halve ster

© De-Lo Verkoop & Verhuur  /  privacyverklaring  /  algemene voorwaarden

Marketing: Epurple

Ontwerp en realisatie: Impuls Ontwerpt