Stockfoto van een vrouw onder een douche

De-Lo is flexibel en denkt mee. Met ons uitgebreide assortiment aan mobiele voorzieningen kunen wij altijd een passende oplossing bieden. Wij leveren snel en zorgeloos de gewenste materialen op locatie!

Een plaskruis huren bij De-Lo

Een plaskruis huren bij De-Lo is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een sanitaire oplossing voor een klein- of grootschalig evenement op locatie. De hoge kwaliteit, het gebruiksgemak en de levering op locatie verzekeren je van een zorgeloze huurervaring bij De-Lo. Schakel de hulp van De-Lo in als toonaangevende leverancier van mobiele sanitaire voorzieningen met een passende oplossing voor iedereen.

Plaskruis – DL400

Het plaskruis van De-Lo is van alle gemakken voorzien. Zo kan deze door vier personen tegelijkertijd worden gebruikt en heeft het een groot reservoir dat capaciteit biedt voor ongeveer 1500 plasbeurten. Het reservoir kan daarmee tot zo’n 400 liter bergen, zo hoeft het reservoir niet vaak geleegd te worden. Bij een langere huurperiode, of tijdens een meerdaags evenement, is er ook de mogelijkheid om ze tussentijds te laten legen door De-Lo. Tevens reinigen we het plaskruis gelijk voor u. De toiletruimte is daarmee te allen tijde voorzien van een schone en frisse uitstraling.

De opvallende donkerblauwe kleur zorgt voor een moderne en degelijke uitstraling. In combinatie met de roze toiletcabines van De-Lo, bieden beide sanitaire voorzieningen een aantrekkelijk contrast aan de toiletruimte, en zorgen beide voorzieningen in combinatie met elkaar voor een vlotte doorstroom bij de toiletruimte. Hiernaast is het plaskruis heel erg makkelijk en snel te verplaatsen naar iedere gewenste locatie. Dat is mogelijk omdat de sanitaire voorziening geen aansluiting nodig heeft om het in gebruik te nemen. Dat zorgt voor extra gemak en minder zorgen.

Het grootste voordeel van een plakruis op een groot- of kleinschalig evenement ten opzichte van een traditioneel toilet is de kortere wachttijd die het biedt voor de gebruiker. Het kan namelijk door vier personen tegelijk in gebruik worden genomen.
Een tweede voordeel van een plaskruis huren is dat het minder ruimte in beslag neemt, ze makkelijk te verplaatsen zijn en het gemakkelijk te reinigen en te onderhouden is.

 

Gemakkelijk een plaskruis huren bij De-Lo

Zoek je naar de perfecte oplossing voor sanitaire voorzieningen op je evenement? Kies dan voor het huren van een plaskruis bij De-Lo. Wij maken het je gemakkelijk door je te voorzien van deskundig advies en een naadloos huurproces. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, of vraag vrijblijvend een offerte aan. Bij De-Lo is een plaskruis huren nooit een opgave, maar een deel van de oplossing voor een geslaagd evenement.

Een vraag over iets wat niet op de site staat?

info@de-lo.nl
0183-745034

Lekdijk 120
2967GG Langerak

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,5

Vier en een halve ster

© De-Lo Verkoop & Verhuur  /  privacyverklaring  /  algemene voorwaarden

Marketing: Epurple

Ontwerp en realisatie: Impuls Ontwerpt