Stockfoto van een vrouw onder een douche

De-Lo is flexibel en denkt mee. Met ons uitgebreide assortiment aan mobiele voorzieningen kunen wij altijd een passende oplossing bieden. Wij leveren snel en zorgeloos de gewenste materialen op locatie!

Sanitaire pompsystemen voor toiletten en douches

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en efficiënt pompsysteem voor uw mobiele sanitaire voorziening? Ontdek het kwalitatieve assortiment aan vermaalpompen, doorvoerpompen en hydrofoorpompen van De-Lo. Onze pompen zijn speciaal ontworpen voor het probleemloos wegpompen en versnijden van vervuild water, zoals afvalwater en vaste stoffen, afkomstig van toiletwagens, douchecabines en andere mobiele sanitaire voorzieningen. Bij De-Lo garanderen wij u een comfortabele, schone en veilige ervaring dankzij onze hoogwaardige sanitaire pompen.

Ontdek onze veelzijdige collectie pompen

Vermaalpomp voor toiletten en sanitaire systemen

Een vermaalpomp is een essentieel onderdeel van uw toilet pompsysteem, omdat deze zorgt voor het versnijden en wegpompen van afvalwater en vaste stoffen. Bij De-Lo bieden we een krachtige vermaalpomp met geavanceerd snijsysteem en een sterke motor, waardoor verstoppingen en geuroverlast tot een minimum worden beperkt. Onze vermaalpomp kan afvalwater tot 300 meter ver en 25 meter omhoog pompen, zodat u verzekerd bent van een optimale werking van uw sanitaire voorziening.

Hydrofoorpomp voor constante waterdruk

De-Lo's hydrofoorpomp is speciaal ontworpen om een constante waterdruk te leveren voor uw sanitaire systeem. Met deze energiezuinige pomp geniet u van een gelijkmatige waterstroom, waardoor u kunt besparen op water- en energiekosten. Bovendien is onze hydrofoorpomp eenvoudig te installeren, waardoor u kunt rekenen op een betrouwbare watervoorziening in uw mobiele sanitaire voorziening.

Doorvoerpomp voor efficiënte waterverplaatsing

De doorvoerpomp is onmisbaar voor het verplaatsen van afvalwater in mobiele sanitaire systemen. Bij De-Lo bieden we een robuuste doorvoerpomp die bestand is tegen zware werklasten en zorgt voor een efficiënte verplaatsing van water over lange afstanden. Met onze krachtige vuilwaterpomp kunt u afstanden tot wel 300 meter overbruggen, van uw voorziening tot de riolering, en blijft uw sanitaire systeem soepel functioneren.

Kies voor kwaliteit bij De-Lo

Bij De-Lo staan wij garant voor kwalitatieve en betrouwbare pompen voor mobiele sanitaire voorzieningen. Onze vermaalpompen, doorvoerpompen en hydrofoorpompen zijn ontworpen met oog voor prestatie, duurzaamheid en gebruiksgemak. Voor iedere sanitaire voorziening hebben wij de juiste oplossing. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op met onze specialisten van De-Lo voor een offerte op maat en maak uw sanitaire systeem compleet.

Een vraag over iets wat niet op de site staat?

info@de-lo.nl
0183-745034

Lekdijk 120
2967GG Langerak

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,5

Vier en een halve ster

© De-Lo Verkoop & Verhuur  /  privacyverklaring  /  algemene voorwaarden

Marketing: Epurple

Ontwerp en realisatie: Impuls Ontwerpt