Stockfoto van een vrouw onder een douche

Toiletcabine verhuur

Een mobiele toiletcabine nodig? Een toiletcabine kan een oplossing bieden in veel situaties waar er geen toegang is tot een toilet. Denk bijvoorbeeld aan een verbouwing van uw toilet, op de bouw, een festival of andere evenementen. Het handige van een toiletcabine is dat deze geen watervoorziening nodig heeft en makkelijk verplaatsbaar is. 

Een mobiele toiletcabine in gebruik

Doordat de toiletcabine geen watervoorziening nodig heeft is deze makkelijk in gebruik. Wanneer u een toiletcabine bij De-Lo huurt zullen wij de cabine op de aangegeven plek bezorgen. Vanaf hier hoeft u de mobiele toiletcabine enkel naar de gewenste locatie te verplaatsen en dan is hij klaar voor gebruik. Na de huurperiode zal De-Lo de toiletcabine weer ophalen en uitvoerig reinigen voor de volgende klant. 

Toiletcabine huren bij De-Lo
De-Lo beschikt over een aantal toiletcabines die uitermate geschikt zijn voor zowel kleinschalige als grootschalige evenementen. 

Toiletcabine event
Deze roze toiletcabine steelt bij ieder evenement de show. Niet alleen vanwege het exterieur, maar zeker vanwege het interieur. Deze toiletcabine beschikt namelijk over zowel een toilet als een urinoir. U heeft dus geen aparte urinoir voorziening nodig! Alle toiletcabines van De-Lo zijn duurzaam ontworpen. Door de handgrepen aan de zijkant van de mobiele toiletcabine is deze gemakkelijk te manoeuvreren naar de gewenste plek. De mobiele toiletcabine weegt leeg 72 kg en kan een inhoud opslaan van 245 liter.

Toiletcabine Miva
Ook voor het huren van een toiletcabine voor mindervalide kunt u terecht bij De-Lo. Een rolstoeltoegankelijke toiletcabine is niet meer een extraatje, het is van essentieel belang. Onze Miva mobiele toiletcabine voorziet de gebruiker van een veilige, comfortabele en handige sanitaire voorziening. Deze kan net zoals toiletcabine event ingezet worden bij zowel particuliere als publieke evenementen en tijdens een verbouwing. De toiletcabine beschikt over een grote zelfsluitende deur zodat de gasten de toiletcabine gemakkelijk kunnen betreden. In de toiletcabine zijn verschillende interieur leuningen aanwezig, die zorgen ervoor dat het gebruik altijd veilig en comfortabel zal zijn.  

Waarom kiezen voor De-Lo?
De-Lo is gespecialiseerd in het verhuren en verkopen van mobiele voorzieningen. Hierbij hoort ook het verhuren van toiletcabines. Door onze jarenlange ervaring in de evenementensector kunnen wij u feilloos adviseren. En wij zorgen voor snelle levering door heel Nederland en België. Onze medewerkers zijn goed telefonisch bereikbaar en zorgen voor een snelle afhandeling. Neem gerust contact op als u nog vragen heeft. Of vraag direct een offerte aan! Zorgeloos uw toiletcabine huren? Huur dan bij De-Lo!

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost een mobiel toilet?
De prijs van een toiletcabine is afhankelijk van de aantallen. De maximale prijs van onze toiletcabine is €75,- op basis van 1 toiletcabine
Wat gebeurt er als de toiletcabine vol is voor de geplande ophaaldatum?
Mocht u bij ons toiletcabines huren voor een meerdaags evenement, dan raden wij aan om deze tussentijds te laten reinigen. Mocht het een 3 daags evenement betreffen adviseren wij 2x een tussentijdse reiniging om de hygiëne op uw evenement te garanderen. Bij gebruik van bijvoorbeeld een renovatie adviseren wij een tussentijdse reiniging op afroep. 
Zijn de toiletcabines van De-Lo bestand tegen alle weersomstandigheden?
Onze toiletcabines zijn zowel tebruiken tijdens de zomermaanden als ook de wintermaanden. Het kan wel zijn bij extreme temperaturen onde de 0, dat onze service wagens niet in staat zijn de tussentijdse reiniging te voorzien
Is er een optie om een toiletcabine met extra voorzieningen, zoals een wastafel, te huren?
Bij ons kunt u naast de toiletcabines ook plaskruizen, MIVA's en handwasunits huren. Ideaal om een groter evenement te voorzien van sanitaire voorzieningen waar geen water en afvoer aanwezig is.
◘ Zijn de toiletcabines van De-Lo voorzien van een urinoir?

De toiletcabines van De-Lo zijn uitgerust met zowel een zitgedeelte als een urinoir, wat een veelzijdige sanitaire oplossing biedt voor gebruikers. Deze configuratie zorgt voor een efficiënte benutting van de ruimte in de cabine, en biedt tegelijkertijd de nodige voorzieningen.

Een vraag over iets wat niet op de site staat?

info@de-lo.nl
0183-745034

Lekdijk 120
2967GG Langerak

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,5

Vier en een halve ster

© De-Lo Verkoop & Verhuur  /  privacyverklaring  /  algemene voorwaarden

Marketing: Epurple

Ontwerp en realisatie: Impuls Ontwerpt