Toiletwagen DL313 huren

Toiletwagens huren

De-Lo biedt de perfecte oplossing voor al uw toiletwagen huurwensen. Of u nu een bedrijfsfeest of een buurtfeest organiseert, bij De-Lo hebben we een ruime keuze aan toiletwagens die perfect bij uw evenement past. De toiletwagens van De-Lo zijn van de hoogste kwaliteit en perfect geschikt voor elke gelegenheid. Wat extra bezoekers, geen probleem. Wij bieden verschillende grootte toiletwagens aan zodat de toiletwagens altijd voldoen aan uw wensen.

Mobiele toiletwagen huren? Bekijk ons aanbod.

Wij werken uitsluitend met de nieuwste materialen zodat u zorgeloos een nette en schone toiletwagen heeft op uw evenement. De toiletwagens is makkelijk te plaatsen en direct klaar voor gebruik.

Toiletwagen DL111
De toiletwagen DL111 is de perfecte toiletwagen voor kleine evenementen. De toiletwagen beschikt over een heren- en damestoilet. De toiletwagen is goed geïsoleerd en beschikt over elektrische verwarming.  
 
Toiletwagen DL211
Heeft u net iets meer capaciteit nodig dan toiletwagen DL111 te bieden heeft? Dan is de toiletwagen DL211 perfect voor uw evenement. Deze toiletwagen beschikt over 2 damestoiletten en 1 herentoilet + urinoir. Alle toiletwagens beschikken over zowel binnen- als buitenverlichting, voor een optimale ervaring. 

Toiletwagen DL313
We gaan nog een stapje groter met toiletwagen DL313. Deze beschikt over 3 damestoiletten en 1 herentoilet + 3 urinoirs. Met deze toiletwagen heb je niet alleen meer capaciteit, ook nog eens meer luxe. In de toiletwagen vind je namelijk mooie opstaande wasbakken en top plates bij de toiletten. 

Toiletwagen Event
Onze simpele maar grote toiletwagen, beschikt over 6 toiletten en een groot handwas gedeelte inclusief spiegel. Heb je veel toiletruimte nodig voor jouw evenement? Dan raadt De-Lo aan deze toiletwagen te huren

Toiletwagen huren bij De-Lo!

Het huren van een toiletwagen bij De-Lo gaat eenvoudig in zijn werking, u kunt altijd geheel vrijblijvend een offerte aanvragen of contact met ons opnemen over de mogelijkheden. Onze De-Lo specialisten zijn altijd bereid u te voorzien van het beste advies. U gaat natuurlijk niet elke dag toiletwagens huren. De-Lo is al ruim 25 jaar een betrouwbare partner op het gebied van mobiele toiletwagens huren. Wij leveren snel en zorgeloos de gewenste materialen op locatie!

Wilt u graag de mogelijkheden bespreken? Neem dan snel contact met een van onze De-Lo specialisten op!

Veelgestelde vragen

Wat kost een toiletwagen?
De kosten voor het huren van een toiletwagen variëren tussen de €195,- en €995,-. Dit is onderandere afhankelijk van de grote van de toiletwagen, en voor hoe lang de toiletwagen gehuurd dient te worden
Hoe groot is een toiletwagen?
Toiletwagens variëren in grote, en zijn beschikbaar tot een aantal van 125 personen, en tot een aantal van maximaal 1500 personen
Welke verschillende types toiletwagens biedt De-Lo aan?
Wij bieden een toiletwagen DL111 aan met 1 vrouwen en 1 heren toilet heeft, een toiletwagen DL211 met 2 vrouwen - 1 heren toilet en een urinoir, een toiletwagen DL212 met 2 vrouwen- 1 heren toilet en 2 urinoirs, toiletwagen DL313 met 3 vrouwen - 1 heren toilet en 3 urinoirs een toiletwagen DL1400 met 14 zit toiletten (unisex, dus zelf in te delen welke kant mannen en vrouwen is) 
Zijn de toiletwagens van De-Lo geschikt voor zowel kleine als grote evenementen?
Onze toiletwagens zijn zeer geschikt voor zowel kleinere evenemente als grotere evenementen. De toiletwagen DL111 en DL211 worden vaak ingezet op bruiloften, tuinfeesten en andere particuliere feesten. De toiletwagens DL313 en DL1400 worden vaker ingezet bij grotere evenementen, zoals festivals, beurzen en congressen.
Zijn er extra kosten verbonden aan het plaatsen en aansluiten van de toiletwagen?
Het plaatsen en aan/afsluiten van de toiletwagen zitten bij de transportkosten inbegrepen. Dit is alleen als alle voorzieningen zoals beschreven in ons aanvullende voorwaarden beschreven aanwezig zijn. Als het om een groter werk met zich meeneemt door dat wij tijdelijke watervoorzieningen moeten aansluiten, zullen hier extra kosten voor worden gerekend.

Een vraag over iets wat niet op de site staat?

info@de-lo.nl
0183-745034

Lekdijk 120
2967GG Langerak

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,5

Vier en een halve ster

© De-Lo Verkoop & Verhuur  /  privacyverklaring  /  algemene voorwaarden

Marketing: Epurple

Ontwerp en realisatie: Impuls Ontwerpt